'Ik verwachtte een prins op een wit paard en kreeg een man met kinderzitjes!'

Mijn hart ligt bij het begeleiden van gezinnen. Ieder gezin is uniek. Het is mijn passie om met ouders en kinderen op zoek te gaan naar de positieve krachten van hun gezin en deze te versterken. Ik vind het een uitdaging om samengestelde gezinnen te helpen om bij de 40% te horen die wel bij elkaar blijft! Ik ben pedagoog en werk vanuit de systeem- en oplossingsgerichte therapie. Ook ben ik co-auteur van het boek: Hoe maak je een succes van je nieuwe gezin?

Ik woon samen met mijn man in Almere. De helft van de tijd wonen zijn kinderen bij ons. Ik weet uit ervaring tegen welke problemen je kunt aanlopen wanneer je ineens onderdeel wordt van een gezin met kinderen. Gelukkig weet ik daardoor ook hoe leuk het is om lid te zijn van zo’n bijzonder gezin, zeker als iedereen daarin zijn eigen plekje heeft gevonden!


Beknopt CV

  • Pedagoog HBO Bachelor
  • Post-HBO opleiding Systemisch werken, Geweldloos verzet in gezinnen
  • Gezinsbehandelaar Kinder- en Jeugdpsychiatrisch centrum De Bascule, Amsterdam
  • coAuteur van het: Hoe maak je een succes van je nieuwe gezin? Uitgeverij Pica
  • mede-Ontwikkelaar van het Stiefouderschapsplan